NIJE BEZOPASNO

Video: Prijateljica je snimala kako hrani slona, no onda su stvari pošle u krivom smjeru...

Ispočetka se činilo da sve ide po planu, no, onda je velika životinja pokazala što zaista misli o druženju
 Twitter screenshot

Vlada opće uvjerenje da su slonovi stvorenja koja misle da su ljudi simpatični i da su uvijek dobrodušni. No, pritom se često zanemaruje činjenica da nisu svi slonovi isti, da mogu imati loš dan, kao i loše iskustvo s pripadnicima naše vrste. Ili im jednostavno možemo u nekom trenutku postati naporni, pa će jednostavno otići, pri tome nas malo pogurnuvši, da im se maknemo s puta. Neće to učiniti s namjerom da nas povrijede, nego zato što jednostavno nisu raspoloženi za bilo kakvu interakciju.

Jedna djevojka naučila je to na svojoj koži. Nudila je slonu hranu, a prijateljica ju je snimala. Očekivale su krotkog slona, koji će pojesti ponuđeno i biti sladak. Ne bi smetalo ni netko simpatično dodirivanje njuškom, sigurno.

No, slon nije bio raspoložen za takvo što. Pustio je da djevojka uzme šlapu koja joj je pala s noge, ali kad je ona krenula prema njemu, odgurnuo ju je. Njena je prijateljica šokirano izdahnula i tu se snimka prekida, jer je pojurila pomoći djevojci, koja idući put sasvim sigurno neće prići slonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:42