KAKO SE UVUKAO?

VIDEO: ‘Šefe, kasnim na posao. Nećete vjerovati, ali imam medvjeda u prtljažniku!‘

Na snimci najprije vidimo dvoje policajaca koji su duboko sagnuti i promatraju nešto u prtljažniku. Potom se razdvajaju
 TikTok

Postoje neke situacije u životu kad se zbunjeno upitamo koliko smo točno noć prije popili. Čak i ako smo zakleti protivnik pijenja alkohola, prizori na koje povremeno naletimo toliko nas zbune da moramo pronaći objašnjenje. Alkohol je, čini se, najbolji. Jer kako da sebi inače čovjek objasni situaciju u kojoj se vrati do automobila kojeg je ostavio na parkingu, a u njemu pronađe medvjeda?

Upravo se to dogodilo jednom vlasniku koji je u pomoć pozvao policiju. Par policajaca se, nimalo mudro, oboružao tek s par štapova i krenuo u akciju. Imali su sreće da je životinja bila dobrohotna, jer su inače mogli loše završiti.

Na snimci najprije vidimo dvoje policajaca koji su duboko sagnuti i promatraju nešto u prtljažniku. Potom se razdvajaju: jedan počne kucati po prozorima, a policajka počne gurati štap u prtljažnik. Kad se potom pojavi medvjed, za kojeg se ne zna kako se uvukao, čovjek se zaista šokira. Na svu sreću, medo je dobro raspoložen, pa samo iskoči iz prtljažnika i daje se petama vjetra.

Komentari ispod snimke su urnebesni. Dok se neki zezaju kako trebamo upamtiti da ne ostavljamo medvjede u automobilu bez svježe vode, aludirajući na upozorenja koja svi vlasnici dobivaju ljeti za svoje pse, bilo je i drugih šaljivdžija. Jedan je napisao da mu ova situacija izgleda kao dovoljno dobar razlog da nazovemo šefa i javimo da kasnimo na posao. Razlog? Medvjed u prtljažniku, naravno.

Zvuči uvjerljivo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 07:07