PRESLATKO

VIDEO: Snimka prvog susreta malenog majmuna i svinje oduševila više od tri milijuna ljudi

Mnogi su komentirali kako im je video izmamio suze na oči, a drugi su dodali kako je riječ o tri minute nevinosti i slatkoće
 YouTube

Malena majmunica Bibi neopisivo je slatka sama po sebi, a kad joj se u snimci pridruži jedna malena svinja, onda je rezultat video koji je u kratkom roku pogledan gotovo 3,5 milijuna puta.

Bibi je, naime, ispočetka zbunjena tim neobičnim stvorenjem koje ima velike ružičaste uši. Razumije da je to stvorenje neće povrijediti, ali se svejedno plašljivo miče od njega. Svinjica, pak, uopće ne razumije da drugo stvorenje ima problema s njom, već ide svojim putem.

Naravno, u nekom trenutku strah posve nestaje i dvije životinjice postaju prijatelji. Rezultat toga je zaista neodoljiv: vidjeti njih dvije kako dijele hranu, potom kako malena majmunica pregledava i čisti uši svinji, a nešto kasnije to isto radi s dlakama na leđima, dok svinja lagano drijema...

Mnogi su komentirali kako je video divan - jedna žena napisala je kako je riječ o tri minute čiste nevinosti i slatkoće, a druga je dodala kako joj naklonost koju ove dvije životinje pokazuju jedna prema drugoj izmamila suze na njene oči.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:54