SLATKO?

VIDEO: Štenci su preslatki, ali mogu biti naporni. Svim vlasnicima pasa ova je situacija poznata

Mnogo je razloga zašto je dobro uzeti mladog psa, no nosi to sa sobom i određene poteškoće
Iustracija
 Olena Afanasova/Alamy/Alamy/Profimedia

Mnogima su štenci neodoljivi. Kako i ne bi bili kad su tako maleni, slatki, s tim mekim šapicama i nevinim pogledom. S tim ubojito oštrim zubima koje rado zabadaju posvuda, a to često znači u vlasnikove ruke. Slatki su oni sa svojom malenom glavicom, koja je svako malo nakrivljena, izražavajući iznenađenje. I taj slatki mali repić, koji neprestano mlati. I ta radoznalost, koja ih navodi da progutaju sve što mogu, zbog čega vlasnici moraju neprestano biti na oprezu ili kod veterinara, ovisi kakav je dan.

Preslatki su i kad obavljaju nuždu doma, jer još ne razumiju da to treba raditi vani. Svakako, ne valja zaboraviti ni to da ne razlikuju dan od noći, pa kad im dođe nalet energije u neko nedoba, ne razumiju da vlasnika treba pustiti da spava, nego živahno skakuću oko njega, bude ga, zovu na igru, grickaju onim slatkim i ubojito oštrim zubićima.

Jedna vlasnica osjetila je to zadnje - buđenje tijekom noći i poziv na igru. Snimila je kratak video koji je u svega nekoliko dana pogledalo više od 200 tisuća ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:18