KOJA SREĆA

VIDEO: Što učini mačka kad vidi kutiju u koju se može uvući? Potpuno poludi!

Iako se činilo veoma jednostavnim poslom uskočiti u kutiju, on je morao to učiniti na svoj način

Mačak Rižik

 TikTok

Ima neka tajna veza između mačaka i svih onih predmeta u koje se mogu zavući. Najpopularnije su, naravno, kutije, no mačke po tom pitanju nisu izbirljive. Odgovaraju im papirne vrećice, plastične posude svih veličina... Čak i ako u njih ne mogu stati, nema veze, provest će neko vrijeme pokušavajući ugurati što više svojeg tijela unutra.

Mačak Rižik uopće nije iznimka. Nikad se nije ni pokušao praviti da ga razni predmeti s otvorima čine ravnodušnim - ne, on se svakom novom posveti sa zavidnom strašću. Takav je bio njegov pristup i ovoj posudi. Premda je dovoljno velika na u nju bez problema uskoči i sjedne, nije to tako išlo. Situacija se uvijek mora zakomplicirati i mačke moraju izvesti nevjerojatne vratolomije kako bi postigle ono što se čak i nama čini prilično jednostavnim.

Rižik u tome ima pravo - ako su stvari jednostavne, onda su dosadne. Dajte nam malo komplikacije, prostora da se posvetimo i potrudimo, pa ćemo onda više cijeniti ono što osvojimo. Opisujemo osvajanje kutije, ali taj savjet se može primijeniti i na mnogo toga u našim životima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:42