DOBRA IDEJA

VIDEO: Što učini svizac kada pas pliva pokraj njega? Baci mu se na leđa i uživa u prijevozu

Pas je vidio tko se to popeo na njega, ali je smireno nastavio bućkati dalje
Ilustracija
 Barbara Vallance/Alamy/Alamy/Profimedia

Zlatni retriver Wally voli plivati, ali njegova omiljena zabava otišla je korak dalje kad mu se prije nekoliko dana svizac popeo na leđa i osigurao si besplatnu vožnju jezerom. Wally nije mario za to, nego je nastavio plivati, piše NBC29 o neobičnom događaju u američkom gradiću Lunenburgu.

- Svizac mu se popeo na leđa i ostao tamo, dok je Wally plivao prema obali. No, on baš nije mario - bacio je pogled iza, da vidi što se točno popelo na njega, a onda je nastavio plivati. Činilo se da je zaključio kako je sasvim u redu da je ta životinja na njemu. Taj njegov stav me ne iznenađuje, jer on jako voli sve oko sebe, baš sve - rekla je njegova vlasnica Lauren Russel.

Ona i njen suprug su bili veoma iznenađeni činjenicom da je svizac dobio prijevoz. Nije im jasno zašto je to napravio - je li bio u kakvoj nevolji ili je bio samo lijen. No, nije se dugo "vozio" na psećim leđima. Svega par trenutaka mu je bilo sasvim dovoljno.

- Spustio mu se s leđa, približili su njuškice kao da si daju poljubac za rastanak i onda je svizac otplivao dalje - rekla je Russel

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:08