AVANTURISTICA

VIDEO: Tko se to igra u dječjem parkiću i beskrajno uživa na toboganu? Neočekivana gošća!

Je li sama nadošla na ideju ili je prvo promatrala djecu, pa se i sama okušala, nije poznato
 Facebook

Mačke itekako znaju uživati u životu. To znači da će uživati u svakom obroku kojeg smatraju dostojnim sebe, češkanju u doba dana kad su oni zainteresirani i samo po mjestima koja vole te igranju sa svakom igračkom koju smatraju zabavnom. Što se ovog zadnjeg tiče, to nema veze s njenom cijenom i namjenom: znaju to svi skrbnici mačaka koji su dali prilično sredstava da bi nabavili skupe igračke, a njihov se dragi četveronožac igra s kutijom od cipela ili kakvom papirnatom vrećicom.

No, neke mačke su našle bolje igre od tih. Recimo, spuštanje niz tobogan. To što dizajner te naprave nije imao na umu mačke, nego djecu, ovoj čupavici ništa ne znači. Ona se uživa popeti do sredine spusta, baciti na leđa i spuštati do dna. U prvi mah se čini da se to dogodilo slučajno, no činjenica da maca to ponavlja govori kako itekako zna čemu igračka služi, kao i da redovito uživa u njoj.

Je li sama nadošla na ideju ili je prvo promatrala djecu, pa se i sama okušala, nije poznato. No, shvatila je što treba raditi i pritom se odlično zabavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 20:58