URNEBESNO

VIDEO: Vatrogasci došli spasiti mačku sa stupa, a ona im ovako zahvalila?

Činilo se da je životinja bespomoćna, no kad je primijetila kako je misle spustiti, napravila je nešto neočekivano
 Facebook

Često smo svjedoci tih prizora: kad se vatrogasci podignu u košari kako bi spasili neku životinju iz krošnje stabla ili s vrha stupa, to je gotovo uvijek mačka. Obično ljudi pozovu pomoć kada je životinja već neko vrijeme gore, pa im postane jasno da se sama ne može spustiti i boje se za njen život.

Upravo se to dogodilo u ovom slučaju: vatrogasci su došli pomoći mački koja se nalazila na zaista viskom stupu, na samom njegovom vrhu. Nije se micala jer nije imala kamo - stup je bio taman toliko širok da se ona smjesti na njega. Životinja je zaista izgledala kao da se nalazi u ozbiljnoj nevolji.

Kad joj je došla pomoć, najprije je sa zanimanjem gledala vatrogasca. Pogled joj je postao zbunjen kad je shvatila da je neće primiti u ruke, nego da se u košari podiže iznad nje. Kad je potom primijetila da u rukama drži nešto nalik vreću, u što je očigledno namjerava staviti, mačka je odlučila kako joj se ta ideja ni najmanje ne sviđa. Potom je napravila nešto posve nevjerojatno, što je nasmijalo sve one koji su snimku pogledali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:15