NEVJEROJATNO!

VIDEO: Zašto ova ptica uporno slijedi mačku? Pogledajte kako neobičan dvojac hoda ulicom...

Pernatoj se životinji mačka očito jako sviđa ili je zanima kuda ona ide, jer je odlučila slijediti je.

Ilustracija

 Denys Prokofyev/Alamy/Alamy/Profimedia/Denys Prokofyev/Alamy/Alamy/Profimedia

Ptice i mačke u većini su slučajeva neprijatelji. Mačke bi ptice najradije pojele, ako su one dovoljno malene da im budu plijen. Ako su veće, onda će se pogostiti njihovim jajima, što će ptice upamtiti i još dugo vremena nakon toga će nastojati ozlijediti mačke svaki put kad ih vide.

Snimke koje pokazuju ljubav između mačaka i ptica uvijek su one iz nečijeg doma, kada te životinje zajedno žive i smatraju da su zapravo ista vrsta. U prirodi to baš i nije slučaj, no moguće je. Pokazuje to jedna snimka s društvenih mreža na kojoj vidimo neobičnu interakciju mačke i ptice.

Pernatoj se životinji mačka očito jako sviđa ili je zanima kuda ona ide, jer je odlučila slijediti je. Mački to očigledno smeta, jer se svakih nekoliko metara zaustavi i pogleda pticu, a ova pritom glumi kao da je uopće ne slijedi. Urnebesni dvojac tako hoda niz ulicu, neometen od bilo koga drugog, i bavi se svojim poslom.

Kuda idu i što će tamo raditi, ne zna se, no sudeći po tome kako komuniciraju, izgleda da ovo nije prvi put da ptica slijedi mačku naokolo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:49