URNEBESNO

VIDEO: Ženi u dvorište ušetao medvjed, morate vidjeti kako je reagirala - mačka!

Vlasnica je prestrašena i uzbuđena što vidi medvjeda, a čini se da njena ljubimica baš i ne osjeća to uzbuđenje
 Facebook

Približavaju li se medvjedi sve više ljudima ili samo znamo za više slučajeva, teško je reći. No činjenica je da ljudi diljem svijeta snimaju i dijele susrete s medvjedima - šeću im dvorištima, pokušavaju ući u automobile, kradu hranu iz njihovih kuhinja... Vrlo često je motivacija za susrete hrana, no nekad se ne radi o tome i baš je to neobično.

Takav jedan susret, koji nije imao veze s hranom, doživjele su jedna djevojka i njena mačka. Nitko nije u opasnosti, jer se nalaze na katu, a medvjed ih nije ni vidio. On je, naime, toliko oduševljen ukrasima u vrtu s kojima se igra, da ne vidi ništa oko sebe.

No, njega je vidjela kućna mačka. Najurnebesnije smiješan dio snimke je onaj u kojem djevojka, nakon što snimi medvjeda u dvorištu, kameru okrene prema mački. Izraz kojeg ona ima na svojoj njušci je urnebesan, a kad tome doda činjenica da se nije ni pomaknula, nego skamenjeno gleda u posjetitelja, jasno je da dijeli osjećaje sa svojim vlasnicom.

Ili, zapravo, ne posve. Vlasnica je prestrašena i uzbuđena što vidi medvjeda, a čini se da mačka baš ne osjeća to uzbuđenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2023 09:01