ŠTO MU JE DOŠLO?

Vlasnica je ostavila mobitel na kauču, a njen pas je na internetu kupio nešto zaista neobično

Nije naručio ništa za sebe, a zapravo ni za nju. Zapravo je samo, kao pravi shoppingholičar, potrošio pare na gluposti
 Ilustracija, Eugen Wais/Panthermedia/Profimedia

Što mislite da bi vas pas naručio preko interneta da može? Grickalice? Igračke? Ili možda onu super skupu bacalicu lopte koju mu ne želite kupiti? Oh, ili bi možda povjerovao reklamama pa naručio onaj ležaj koji navodno hladi?

U svakom slučaju, naručio bi sasvim sigurno nešto za sebe. Ne bi, kao jedan Max, naručio otisak pisma Charlesa Edwarda Stuarta iz 1745. godine. U tom pismu, on od kralja traži da mu uplate novac kako bi obnovio kuću Stuart. Nikome nije jasno zašto mu je trebalo baš to pismo, ali dobro...

Kako je ispričala njegova vlasnica Faye Chandler za Dodo, greška je bila njena. Sjedila je na kauču i gledala neke stvari na eBayu, razmišljajući što kupiti. No, u jednom trenutku se digla s kauča, bacila mobitel za njega i otišla van. Vratila se za par sekundi, uzela uređaj u ruku i shvatila da na ekranu piše kako je narudžba uredno obavljena.

- Max je skočio točno na moj mobitel. Namještao se da mu bude ugodno, a cijelo to vrijeme mobitel je bio pod njim - ispričala je Faye kako je točno došlo do narudžbe.

Ona se odmah javila prodavatelju, koji joj je rekao kako je narudžba uredno obavljena. Premda je najprije mislila otkazati je, zaključila je da je možda bolje ne. Što ako je Max s nekim višim razlogom kupio baš to pismo, upitala se.

Kad je stiglo, uokvirila ga je i stavila na zid. Sad ga oboje imaju pred očima, a Faye je to uvijek zabavna priča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 13:01