BEŠĆUTNO

Vlasnica psa s invaliditetom: ‘Groomerica ga nije htjela ošišati jer je drugačiji od ostalih‘

Nakon njene objave javili su joj se mnogi koji imaju slična iskustva, što ju je prilično rastužilo
Ilustracija
 Gerhard Nixdorf/Imagebroker/Profimedia

Mnogi vlasnici pasa svoje ljubimce vode kod groomera na uređivanje i pritom ne razmišljaju da postoje neki kojima to nije tako jednostavno. Takva nam tužna priča stiže iz Kalifornije, a na Facebooku ju je objavila skrbnica psa s invaliditetom koja vodi stranicu Super Scooty. Kad je pokušala dobiti termin za svojeg ljubimca, odbijena je bez pitanja.

- Rekla sam da ima invaliditet, a groomer je odmah rekao da onda ne može doći kod njega. Nije me ni pitao o kojem se invaliditetu radi, samo je odbio. Objavila sam to na društvenim mrežama i javilo mi se mnogo vlasnika pasa koji kao i on imaju neki invaliditet i koji su mi rekli da im je jako teško pronaći groomera - napisala je vlasnica.

Ona je nakon toga vrlo brzo došla do osobe koja je Scootyju htjela pružiti uslugu kupanja i šišanja, ali mnogi nisu bili te sreće.

- Teško mi je kad znam da mnogi koji skrbe o životinjama koje imaju posebne potrebe, što je ionako teško, imaju problema i s groomerima koji imaju nedostatak empatije. Hvala svima onima koji naše pse tretiraju kao i svake druge, premda je to ponekad malo teže - napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:24