NEZAHVALNIK

Vlasnica snimala slatki video u kojem predstavlja svog mačka, a on nasrnuo na nju

Snimka je izazvala val oduševljenja u kojem su svi bili na strani ljubimca, smatrajući da je jako sladak

Ilustracija

 Sergey Zaikov/Alamy/Alamy/Profimedia

Svi oni koji žive s mačkama mogu posvjedočiti da su one prekrasna, no istovremeno prilično teško predvidljiva ponašanja. Zbog toga je teško pouzdati se da će za snimanje kakvog slatkog videa kojeg planiramo objaviti na internetu biti raspoložene za suradnju. Možda će zaista biti samo slatkice, miroljubive i ljupke, no postoji šansa i da će se povampiriti i mlatiti nas pred kamerom.

Točno to dogodilo se djevojci koja je odlučila svima predstaviti mačka kojem, zapravo, nikad ne saznamo ime. Prije nego ga ona izgovori, mačak je ugrize. Potom, dok ga ona šokirano promatra i pita zar je zaista to učinio, položi šapu na nju i gricne je opet.

Mnogi komentatori istaknuli su kako su mačke, eto, takve, no javila se žena koja ima ove ljubimce 14 godina i koja je objasnila kako nije riječ o napadu. Mačku se jednostavno nije svidjelo što mu vlasnica stavlja glavu na prsa, pa ju je ugrizom upozorio. Nije to učinio da je povrijedi. Može se to, pojasnila je, vidjeti i po tome što je ugrizom nije ni najmanje ozlijedio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. prosinac 2022 17:02