NITKO JE NIJE VIDIO

Vlasnici na aerodromu saznali da im je kovčeg 3 kilograma teži. Otvorili su ga i šokirali se...

Njihova ljubimica se zakopala među odjeću i blaženo spavala, nimalo uznemirena gužvom oko nje
Icky je pronađena u kovčegu
 Facebook

Svi mi koji smo ovisnici o putovanjima dobro znamo da je najbolji način za dobiti jeftinu avionsku kartu onaj da putujemo samo s ručnom prtljagom. U tom slučaju moramo dobro paziti na dimenzije, kao i na težinu torbe koju imamo. Svaki gram viška moramo platiti, tako da nerijetko iz torbe izbacujemo sve što možemo.

Jedan par iz SAD-a napravio je upravo to. Kad su im na aerodromu izvagali prtljagu, iznenadili su se što je jedan kovčeg teži tri kilograma nego što bi trebao biti. Pošto nisu htjeli dodatno plaćati, odlučili su ga otvoriti da vide što je unutra tako teško i da par stvari izbace van.

No, ono što su pronašli unutra definitivno nije bilo za smeće. Ta tri dodatna kilograma su točna težina njihove čivave Ickyja. No, nisu je oni pokušali 'prošvercati' - Icky se sama ugurala u kovčeg i pritajila unutra. Da nije na vrijeme primijećena veća težina prtljage, čivava bi poletjela sa svojim vlasnicima.

Icky je sklona kopanju po odjeći i sakrivanju ispod nje, ali ipak ostaje pomalo nejasno kako vlasnici nisu primijetili da psa nema nigdje u kući.

U svakom slučaju, bili su prilično sretni što su je otkrili na vrijeme, jer su prilično sigurni da ne bi preživjela let. Zaposlenica aerodroma ponudila se da će čuvati psa dok se oni ne vrate, pa su otišli na putovanje, ostavivši psa na čuvanje nepoznatoj osobi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:41