VOLI IH

Vojvotkinja od Yorka objavila prve fotografije s korgijima pokojne Elizabete II.

No, nije posve jasno tko se brine za druga dva kraljičina psa, Candy i Lissy

Korgi

 Peter Steiner/Alamy/Profimedia

Voljeni korgiji kraljice Elizabete završili su u dobrim rukama vojvotkinje od Yorka, pokazuju prve snimke koje je Sarah Ferguson snimila sa slavnim psima kraljice Elizabete II. poslije pogreba svoje bivše svekrve u rujnu.


Kraljica je cijeli svoj život bila strastvena zaljubljenica u pasminu korgi i posjedovala je desetke pasa te vrste. Često je bila fotografirana s jednim ili više svojih korgija uz noge ili kako hodaju za njom. Prije smrti kraljica je posjedovala četiri psa, izvor je rekao CNN-u: dva velška korgija Pembroke nazvana Sandy i Muick, jednog dorgija (spoj jazavčara i korgija) imena Candy i jednog kokeršpanijela Lissy.


U subotu, Ferguson je podijelila fotografije na svome Instagram profilu s korgijima Sandy i Muickom.


"Pokloni koji nastavljaju davati", napisala je.


Korgiji, radna pasmina koja je originalno namijenjena čuvanju stoke, poznati su po svojim kratkim nogama i mekanom krznu.
Nakon kraljičine smrti, izvor je rekao CNN-u da će korgiji živjeti s Ferguson i njezinim bivšim mužem, princom Andrewom. Par se razveo 1996. godine, no i dalje žive zajedno na imanju Windsor u Royal Lodgeu.


Čak i nakon razvoda, Ferguson je nastavila održavati prijateljstvo s kraljicom i njih dvije bi često šetale pse zajedno, prema riječima izvora.


Nije jasno tko se brine za druga dva kraljičina psa, Candy i Lissy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2023 01:33