ČUPAVI SUVOZAČ

Vozač ZET-a spasio mačku od smrti na tračnicama, smjestio je u kabinu i vozio se s njom

Nije on prvi vozač tramvaja koji spašava životinju na ovaj način - prije nekoliko godina isto je učinila i jedna vozačica

Mačka iz tramvaja

 TikTok Screenshot

Jedna neobična snimka na TikToku privukla je pozornost domaće javnosti. Na njoj vidimo neobičnog suvozača u jednom tramvaju - mačku!

Vozač je, naime, objavio kratku snimku iz kabine na kojoj vidimo kako mačka sjedi na njegovoj ruci. Muškarac koji je snimku objavio pojasnio je kako je životinja završila u kabini: vozaču je istrčala ispred tramvaja. U strahu za njen život, dobri čovjek ju je uzeo sa sobom. Bila je na toplom i sigurnom dok joj je on tražio dom, a u tome je i uspio. Valja je pohvaliti: na snimci se vidi da je smirena, premda se mnoge životinje uplaše vožnje u tramvaju.

Nije to prvi put da vozači tramvaja spašavaju životinje. Prije nekoliko godina vozačica Božica Kočiš spasila malu jazavčarku. Kujica je vlasniku pobjegla iz šetnje i jurila za tramvajem, a vozačica ju je vidjela kako trči. Zaustavila je tramvaj i otišla po psa. Smjestila ju je u kabinu, gdje je bila do kraja Božičine smjene, a onda ju je ona povela kući. Sutradan su Božica i njena kćer otišle do veterinara, otkrile da se malena zove Nuša i sretno je vratile doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:25