AKCIJA

Za siromašnije građane Prijatelji životinja osiguravaju povoljnije kastracije mačaka

Udruga Prijatelji životinja želi potaknuti građane da kastriraju slobodnoživuće mačke i napuštene životinje koje udome, kako bi se smanjio broj neželjenih i napuštenih životinja koje ljudi često truju, utapaju, dave te zlostavljaju i ubijaju na druge stravične načine.

U želji da pomogne mnogim građanima koji brinu o napuštenim životinjama i udomljavaju ih te skrbe o više životinja, a lošijeg su financijskog statusa, udruga Prijatelji životinja ostvarila je suradnju s veterinarima kako bi se savjesnim i odgovornim građanima omogućilo plaćanje kastracije životinja po povoljnijim cijenama.

Upiti i prijave za kastraciju vršit će se isključivo preko dolje objavljene prijavnice. Nakon prijave, Udruga će izdati potvrdu s kojom će se moći dogovoriti termin kastracije.

Ispunjena prijavnica vrijedi samo za jednu životinju. U slučaju interesa za kastraciju više napuštenih životinja, potrebno je ispuniti prijavnicu za svaku pojedinu životinju.

Postoji mogućnost posudbe opreme za hvatanje i prijevoz mačaka, odnosno ručne i automatske hvatalice, transportera s pomičnom stranicom, zaštitnih rukavica te mogućnost posudbe zaštitinih okovratnika za pse (potrebno navesti u rubrici: Opis situacije).

Ovdje ptvorite prijavnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:40