OTKVAČENA

Zaboravite pse koji hoće keks i lopticu. Jedna Ksemba iz Osijeka ima sasvim drugačiju želju

Ako imate ono što joj treba, možete se javiti ekipi iz Azila Osijek, koja brine o njoj
Ksemba i njen fen
 Azil Osijek

Da provedemo kakvu brzinsku anketu i pse pitamo što žele, vjerojatno bi odgovori bili slični. "Hranu svog svijeta", "Maženje i igranje po cijele dane", "Vlasnika koji je neprestano uz nas" samo su neki od odgovora koje bi, vjerujemo, dali psi. Ipak, ima neobičnih pasa, to znamo. Jedan takav živi u osječkom azilu - on je zapravo ona, u papirima joj piše Ksenija, ali je Ksemba i ona sebi želi - fen.

Tako nas barem uvjeravaju njeni glasnogovornici iz Azila, koji tvrde da Ksembara baš jako želi imati svoj fen. I to ne bilo kakav, nego turbo ubojiti komad plastike koji suši kao od šale. Prenosimo oglas njenih skrbnika, koji tvrde da znaju što ona treba.

- Ksemba i ja imamo jednu molbu za vas. Svi znate kako Ksemba živi al ono što je iza kulisa i što nikada ne vidite na fotki jesu momenti kad se Ksemba ukaki. Mislim šta, svi kakimo jel tak? E jedino što ne znam mora li se i vas prat nakon toga al Ksembu se često mora. I onda onaj dio sušenja, odnosno sad po zimi pogotovo, ne može netom okupana van a htjeeeela bi (a njoj je teško reći ne ). I onda se mi feniramo, al je problem što imamo slab fen, a Ksemba malo strpljenja, pa žicamo onaj neki fen koji onak baš piči, baš jako puše, ovaj je sav neki romantičan a nama treba neka mrcina,. Znate kakva je Ksemba, neće valjda ni njen fen bit šmizla - napisali su.

Ako imate takav fen, javite se ekipi iz Azila Osijek, ali ono što oni nisu rekli, a mi mislimo, je da bi Ksembara rado uz taj fen dobila nekakvu poslasticu, pa ako možete, sigurno neće odbiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 01:20