NIMALO RAZUMIJEVANJA

Zbog smrti psa tražila slobodan dan na poslu: Nakon reakcije nadređenog dala je otkaz!

Vlasnici pasa svoje ljubimce vole kao članove obitelji

Ilustrativna fotografija

 Profimedia

Nakon razgovora s nadređenim na poslu, slomila se potpuno i na koncu je dala otkaz. Bila je jedna od boljih radnica, no taj dan je odlučila da nema smisla više gubiti vrijeme u kompaniji koja nema nimalo razumijevanja za njenu situaciju. Dala je otkaz na poslu jer joj je šef zamjerio što je uzela slobodan dan. Ova korisnica Reddita piše: " Moj šef misli da smrt psa mije dovoljan razlog da ostanem kod kuće".

Svoju je situaciju podijelila s ostalim korisnicima Reddita. Njen je stav, naravno, da je tugovanje zbog smrti kućnog ljubimca podjednako ili barem jako slično tugovanju zbog preminulog ukućana, za nju su to sve člnovi obitelji - i da je to dovoljan razlog da samo jedan dan izostane s posla.

Njezin nadređeni, međutim, ne dijeli to mišljenje.

Nakon što se suočila s njegovim kritikama, odlučila je poruke pokazati korisnicima Reddita i pitati ih za savjet i mišljenje.

U prvoj poruci mu piše da ima hitan slučaj u obitelji i da neće stići na posao, a on joj odgovara da mora nekako doći u smjenu i usput pita ‘što je toliko hitno‘.

Ona mu objašnjava da je pokušala naći zamjenu ali nje uspjela, a onda mu je napisala da svog ljubimca mora odvesti na eutanaziju.

Njen šef odgovara kako to nje dovoljno opravdan razlog za izostajanje s posla, te joj je rekao da to nije hitna situacija. Žena je ostala šokirana takvom reakcijom i samo mu je odgovorila da više neće raditi za njega.

Nakon toga, on joj je ipak poslao poruku kako će se snaći i smisliti nešto da ona taj dan dobije slobodno. Napravio je to, vjerojatno, u strahu da će ona zaista dati otkaz.

Korisnici Reddita, stotine njih, stalo je na njenu stranu. Za poslodavca nisu imali pretjerano lijpe riječi. Ivo su samo neki od komentara:

"Gubitak kućnog ljubimca zahtijeva vrijeme za tugu, tvoj šef je užasna osoba".

"Neki ljudi stvarno nemaju nimalo empatije - normalno da je to dovoljan razlog za izostanak".

"On uopće ne bi ni trebao procijenjivati razlog i je li to hitna situacija".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 08:43