NEŠTO DRUGAČIJE

Želite imati jezivu fotografiju sa svojim psom? Dođite na pseći Halloween!

Termin je potrebno prije najaviti mailom, kako bi se izbjegla čekanja i gužve
 Pet Almighty photography

Pseći Halloween održat će se 22. i 23. listopada u pet shopu Ohana na zagrebačkim Vrbanima. U sklopu proslave planirano je da se mogu dobiti savjeti od pseće trenerice, ali i snimiti fotografije svojeg psa u Halloween izdanju. Za to je potrebno pet shopu se najaviti na mail, kako bi se rezervirao termin.

Naime, Pet Almighty Pop-up studio će donijeti sve potrebne rekvizite - bundeve, šišmiše, paukove... Sve kako bi slike izgledale što opakije i autentičnije.

-Velika većina nas svaki slobodni trenutak provodi sa svojim kućnim ljubimcima. Pa makar sjedili u tišini uz knjigu ili seriju, radimo to zajedno! Uskoro nam stiže i Noć vještica. Kostimirane zabave i kod nas su postale normalne i vjerojatno im se barem dio naših pratitelja veseli. Pa, kad već sve ostalo radimo zajedno, zašto ne bismo i noć vještica proslavili sa svojim ljubimcima - kažu iz Pet Almightyja.

U ponudi su tri paketa - ako vlasnik želi samo fotografiju ljubimca, to košta 75 kuna, a ako želi on biti s njim na fotografiji, to onda košta 140 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 23:55