PRAVA LJUBAV

Žena dala otkaz kako bi provela što više vremena sa svojom umirućom kujicom

Otvorila je profil na Instagramu na kojem objavljuje snimke brojnih avantura u koje zajedno odlaze

Ilustracija

 Rosshelen Editorial/Alamy/Alamy/Profimedia

Megan Marshall iz britanskog Readinga već neko je vrijeme svjesna da se vrijeme za rastanak s njenom ljubimicom Sashom približilo, a prije nego bolest uzme maha, odlučila je da joj ispuni svaku želju i priušti brojna zadovoljstva.

Sve je počelo prošlog ljeta kada je Megan primijetila da se nešto čudno dešava sa Sashom. Retriverka je počela teturati i padati, a ponekad bi se, tvrdi, borila kako bi deset minuta ostala na šapama bez da se sruši, piše Klix.

- Nas dvije smo uvijek bile same protiv svijeta. Osjećala sam da Sashi želim vratiti za svu radost koju je ona meni pružila. Apsolutno je to zaslužila - rekla je Megan.

S ispunjavanjem želja počele su već u listopadu, a do danas Sasha je posjetila Windsor, bila u zoološkom vrtu, pila capuccino za pse te dobila "romantičnu" večeru za Valentinovo.

Svojoj ljubimici Megan je priredila i profesionalno fotografiranje, počastila je posebnim sladoledom, vodila na izložbu pasa i čak joj, kako kaže, "dopustila da prespava kod prijatelja". Također, odvela ju je u obilazak vatrogasnim vozilom.

- Policija i vatrogasne službe bile su nevjerojatne s njom - rekla je njena vlasnica.

Kada je Sasha došla u Meganin dom imala je svega 12 tjedana, a sada je proslavila 15. rođendan.

- Mislili smo da ćemo je izgubiti do Božića. Odlučila sam ostaviti svoj posao i uložiti sve vrijeme u nju kako bi ga što bolje iskoristila - ispričala je Megan.

Kada govori o svojoj ljubimici, Megan ima samo najljepše riječi.

- Ona je nježna i puna ljubavi. Mogu je svuda povesti sa sobom. Moj savršen pratitelj koji me nikada ne napušta -, rekla je.

Istakla je kako se Sasha borila s brojnim zdravstvenim problemima uključujući artritis, benigne tumore, pankreatitis, kao i degenerativnu mijelopatiju koja će je uskoro spriječiti da hoda.

- Svaki dan je drugačiji. Imamo dobre i loše dane. Nekada može hodati i do 45 minuta, a nekada ni pet minuta. Nikada ne znam kakav nas dan čeka, ali naučila sam da one dobre iskoristim maksimalno - kaže Megan.

Prisjetila se i odlaska na plažu sa svojom ljubimicom za koji tvrdi da je Sashu odmah oraspoložio.

- Nemam pojma koliko mi je još vremena ostalo s njom. Ne mogu zamisliti svoj život bez nje - zaključila je Megan koja se nada da je pred njom i Sashom još puno uzbudljivih avantura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:04