PREDIVNO

Žena hranila rakunicu godinu dana, a onda joj ova na upoznavanje dovela - svoje bebe

Četiri mala stvorenja oduševila su TikTokere, koji su snimku pogledali 1.5 milijuna puta
 TikTok

Životinje pamte svaki put kad im netko učini nešto dobro: bilo da ih nahrani, napoji ili im pomogne u opasnosti. S ljudima koji ih hrane razviju poseban odnos, u što se imala priliku uvjeriti Brittany Seidel. Ona je prošle godine kupila kuću čiji je vlasnik tijekom godina redovito hranio divlje životinje.

Ona je to znala, no ipak se iznenadila kad je shvatila da joj brojna manja i veća stvorenja dolaze do vrata i očekuju da ih nahrani. Brittany nije imala izbora nego da pronađe nešto za sve njih.

Među životinjama koje su joj dolazile je i jedna rakunica. Brittany joj je dala ime Roxie i s njom se najviše povezala. Obje su bile prilično sretne kad bi se vidjele u vrijeme večere. Nakon par mjeseci svakodnevnih susreta, Roxie neko vrijeme nije bilo, a onda se pojavila sa svojim malcima.

Čim su dovoljno odrasli da mogu ići s njom, Roxie ih je odvela na mjesto gdje svaku večer dobiva obrok. Brittany se iznenadila i oduševila videći njena četiri mališana, čiju je snimku oduševljeno podijelila na TikToku. Tamo je ona pogledana 1,5 milijuna puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:12