VIDEO

Žena punih mjesec dana pokušavala spasiti psa koji je na glavi imao plastičnu hranilicu za mačke

Kad god bi mu se približila, prestrašena životinja bi pobjegla što dalje od nje

Ilustracija

 Ronaldo Schemidt/Afp/Profimedia

Nekad je lako biti nečiji heroj, no ponekad za to treba i mjesec dana. Ipak, vrijedi nagrade. Jedna žena Teksasa učinila je upravo to. Punih mjesec dana pokušavala je uloviti psa koji je na glavi imao plastičnu posudu.

Teri Goodnight iz grada Montgomeryja već dugo na svojem trijemu hrani mačke. Ima za njih hranilicu koja je tamo postavljena i koju redovito puni. No, jedan napušteni pas je došao privučen mirisom hrane, ugurao glavu u hranilicu i potom u panici pobjegao s velikim komadom plastike na glavi.

Nesretna životinja je u panici bježala punih mjesec dana. Zna se da je nekako uspijevao barem popiti nešto vode, jer bi inače nastradao, ali je bio sve mršaviji i sve jasniji. Teri ga je mjesec dana pokušala uloviti da mu skine plastiku s glave, no on bi otrčao svaki put kad bi mu se približila.

Na koncu ga je ipak uspjela namamiti u zatvoreni prostor iz kojeg nije mogao pobjeći.

- Doslovno sam plakala deset minuta nakon što sam ga ulovila. Bila sam neopisivo sretna što je ta cijela priča gotova - rekla je Teri za Pethelpful.

Odmah je u pomoć pozvala zaposlenike lokalnog skloništa za pse, koji su joj pomogli odrezati plastiku i maknuti je s glave nesretne životinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 17:45