ŽIVJELI MLADENCI?

Žena se udala za svoju mačku kako bi spriječila stanodavce da je izbace iz kuće

Tijekom vremena morala se rastati od tri svoja ljubimca i čvrsto je odlučila da se to ovoga puta ne smije dogoditi
 James Linsell-clark/Swns/Swns/Profimedia

Nekima je motiv za vjenčanje ljubav, nekima interes, a nekima očajnički pokušaj da se ne razdvoje od voljenih. Kad kažemo ovo zadnje, onda svi pomisle na ljubavi kojima prijeti završetak jer jedna strana, recimo, nema dozvolu za boravkom u nekoj zemlji. No, može to biti i jednostavnije - recimo, vjenčanje zato da vas netko ne izbaci iz stana. Znamo da ne zvuči kao ozbiljan razlog, a sve je još čudnije kada znate da je riječ o vjenčanju žene i njene mačke.

Stvaran je to događaj iz Londona. Samohrana majka Deborah Hodge odlučila je udati se za svoju mačku imena India, a tim povodom organizirala je i zabavu u parku. Nosila je smoking, imala je buket cvijeća, a njih dvije su sretno pozirale fotografu. Vjenčanju su prisustvovali njeni prijatelji.

image
James Linsell-clark/Swns/Swns/Profimedia

No, Deborah je imala ozbiljan razlog za vjenčanje. Tijekom godina imala je dva psa i mačku, ali su je vlasnici stanova u kojima je živjela natjerali da ih preudomi jer nisu dozvoljavali da ima životinje doma. Ovoga puta je odlučila da se takvo što neće dogoditi.

- Ne mogu živjeti bez Indie. Ona je zaista nevjerojatna i prekrasna. U životu su mi najvažnija moja djeca i ona - kaže Deborah, koja je prošlog mjeseca izgubila posao trenerice i boji se da će ostati bez doma kojeg iznajmljuje. Zato je povukla ovaj potez, a sve s ciljem da budućim stanodavcima da do znanja da se ona i India ne rastaju, piše The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2022 22:34