TOME SE NIJE NADALA

Žena se vratila doma i šokirala: Prozor je bio razbijen, a u kuhinji ju je čekao neočekivan provalnik

Vjerojatno je cijelu noć bio unutra, a vlasnica kuće kaže kako je šteta koju je napravio zapravo minimalna

Ilustracija

 Vespasian/Alamy/Profimedia

Dok otključavamo vrata svog doma, ne očekujemo da je unutra netko tko tamo ne živi. Ako je i bio, ili još uvijek jest, to su u pravili neki ljudi i nisu tamo bili ni s kakvim dobrim namjerama. No, ponekad se vratimo doma i zateknemo gosta koji je nama šokiran jednako kao i mi njime. Dok se gledamo preko kuhinjskog stola, vjerojatno i mi i taj posjetitelj mislimo: ‘K vragu, što sad?‘.

Tako je izgleda moment kad su se Courtney Hawk iz Teksasa i njen sin vratili kući. Ona je provela noć kod dečka i, prije nego je napustila svoju kuću, sve je bilo u redu. Kad su ona i sin sutradan otvorili vrata, shvatili su da nešto ne valja. No, koliko je to zaista točno shvatili su kad su vidjeli da im je u kuću provalio jelen. I to ne samo da je provalio, skočivši kroz prozor, nego nije znao izaći. Zbunjeno ih je gledao iz kuhinje.

Courtney i njen sin su se odmah povukli iz kuće i pozvali pomoć. Kad su službenici stigli, najprije su otvorili prednja i stražnja vrata kuće, misleći da mi jelen mogao sam izaći. No, životinja se izbezumila i pobjegla na kat, u spavaću sobu.

- Mislim da sam dobro prošla. Nered nije bio tako velik. Da, stvari su mi bile razbacane po sobi, a jelen je čak uključio vodu u kupaoni. Prskala je po svim stvarima, a nekako je uključio i moj fen - pojasnila je za Fox 26 Houston.

Nije bilo druge nego da jelena uspavaju. Akcija je trajala dva sata, a kad je životinja konačno klonula, odnijeli su je. Malo se raskrvarila u jurnjavi kućom, no inače je bila zdrava i neozlijeđena. Čim se probudila, pustili su je dalje od kuća.

S obzirom na to da jelen ništa nije jeo, vrlo je vjerojatno u kuću uskočio u naletu panike i u bijegu od kakvog predatora. Očigledno je cijelu noć bio miran, jer je sva šteta koju je napravio zapravo nastala u spavaćoj sobi i kupaoni, gdje je pobjegao u strahu od ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 06:19