DOB NIJE PREPREKA

Žena u dobi od 101 godine udomila 19 godina starog mačka. ‘Bila je to ljubav na prvi pogled!‘

Mačka Gusa njegovi su vlasnici ostavili u skloništu nakon što je cijeli život bio s njima. No, našao je svoju sreću...

Penny i Gus

 Humane Society of Catawba County

Nikad nije kasno da pronađemo prijatelje. Nema to veze s dobi, nego s tim kakvi smo ljudi. Pokazuje to neobična priča iz SAD-a. Jedna 101 godinu stara gospođa, koja obožava životinje, udomila 19 godina starog mačka Gusa. On je imao vlasnike cijeli svoj život, no oni su ga ostavili u skloništu. Naravno, nitko ga nije htio, jer je zaista star.

Onda se javila obitelj čija je 101 godinu stara tetka Penny bila idealna za udomljenje starije životinjice. Njena maca je nedavno umrla i za nju bi bilo idealno da nađe stariju mačju družicu.

Naravno, zaposlenici skloništa su ispočetka oklijevali zbog njene dobi, misleći da se ona neće biti u stanju dobro brinuti za Gusa. No, obitelj ih je uvjerila da će oni brinuti o ljubimcu, a on je tu da njihovoj teti pravi društvo. Na kraju su iz skloništa popustili jer je zapravo ovo bila idealna prilika da se tako starome mačku ipak puži dom.

Penny i Gus su se zaljubili jedno u drugo na prvi pogled. Lako su se naviknuli na zajednički život, a posebno vole sjesti uz prozor i promatrati vjeverice kako se veru po stablu u dvorištu.

- Naša srca su puna topline zbog ovog divnog udomljenja. U ljudskim godinama, Gus ima 133 godine, a pronašao je sreću u naručju svoje nove mame, koja je mlađahna i imam svega 101. Čestitamo Gus-Gus! Želimo ti još mnogo dobrih dana, u kojima ćeš promatrati vjeverice i dijeliti svoju ljubav - napisali su iz Gusova skloništa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:50