ŠOK

Ženi nestao dijamantni prsten, detektor metala otkrio gdje je završio: ‘Ne možemo vjerovati!‘

Ona ga je skinula s prsta da joj ne smeta, planirajući ga kasnije vratiti
 Screenshot TikTok

Ima pasa koji imaju skupe navike. Ne mislimo pritom na one koje vlasnici oblače u obuću poznatih svjetskih dizajnera (iako, da se pse pita, njima je posve svejedno tko je osmislio njihovu kabanicu), nego na one koji vole pojesti kakav skupocjen zalogajčić. Pri tome uopće nije nužno da je to što su pojeli uopće jestivo - ima ‘pasa usisavača‘ koji su u stanju savršeno sretno pojesti stvari koje nipošto ne bi trebali. Recimo, par tisuća dolara, kao i nedavnom slučaju iz SAD-a.

Ili, kao u novom slučaju koji se dogodio u istom kraju svijeta, vrlo skup dijamantni prsten. Žena ga je skinula s prsta da joj ne smeta, planirajući ga kasnije vratiti. No, kad je došlo vrijeme za to, nigdje ga nije bilo za vidjeti. Očajna, javila je svojoj djeci, a oni su zamolili rođaka koji ima detektor metala. On je najprije, za svaki slučaj, njime prešao preko trbuha psa i otkrio - da ga je pojeo pas.

Još jednom su kod veterinara odlučili provjeriti i da, snimka je pokazala kako je prsten zaista u crijevima. No, da stvar bude još gora, veterinar im je objasnio kako prsten neće izaći prirodnim putem i da pas mora na operaciju. Ona je dobro prošla, čupavac se vratio doma, a prsten je ponovno na ruci vlasnice.

@michlivinlife Nothing like getting a phone call from my mom sobbing that she can’t find her ring, only to confirm the freaking dog ate it ??‍♀️ #dog #doodle #doodlesoftiktok #missingring #fyp #funny #crazy ♬ Oh No - Kreepa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:15