BEZ PANIKE

Aligator kao kućni ljubimac? Upoznajte Wallyja: Kupa se, hoda na uzici, zna naredbu da legne...

Njegov vlasnik kaže kako su se veoma povezali te da mu je gmaz važna emocionalna potpora

Wally

 TikTok

Životinje koje služe za emocionalnu potporu ljudima obično su psi ili mačke, no jedan čovjek ima - aligatora. Jedini na svijetu koji je dobio i službenu oznaku za posao koji radi. Njegov vlasnik zove se Joie Henney, a ljubimac je Wally. Joie vrdi kako su veoma vezani.

Priča zvuči kao šala, ali Wally ima profile na svim društvenim mrežama, gdje njega i vlasnika vidimo u brojnim situacijama. Wally je, kao Joie kaže, neagresivan i nikad u životu nikoga nije pokuša napasti niti ozlijediti. Njemu je od prvog dana veoma privržen i pomogao mu je da se bori s tugom. U kratkom vremenu Joie je izgubio nekoliko članova obitelji i bliskih prijatelja, pa kad ga je prijatelj koji se bavi spašavanjem divljih životinja pitao bi li udomio aligatora koji se ne može vratiti u divljinu, odmah je pristao.

No, ni sam nije očekivao da će se toliko povezati sa životinjom. Njih dvojica veoma su brzo postali nerazdvojan par, koji je poznat ne samo u zajednici, nego diljem svijeta. Wallyja je moguće upoznati, ako se javite preko društvenih mreža njegovom vlasniku, a moguće je s njim otići i na kupanjac.

Naravno, Wally je tad na uzici, ali ne kako nekog ne bi ozlijedio, nego da slučajno ne bi otplivao predaleko i ne bi se znao vratiti. Na TikToku je ta snimka pogledana 3,7 milijuna puta, a jedan je muškarac napisao:

- Dobro je, nema razloga za brigu. Iz onoga što vidim, Wally se osjeća kao zlatni retriver.

@wallythealligator

This is how Wally is fed his chicken.

♬ original sound - WallytheAlligator

@wallythealligator WallyGator went swimming in the Swatty!#WallyGatorESA ♬ Good Day - Nappy Roots
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:48