SIMPATIČNA NALA

Gdje je sada najpoznatija mačka s Balkana? U novim avanturama, naravno!

U novoj snimci vidimo dvojac kako se priprema za ukrcaj na trajekt, a tome je prethodilo druženje s obožavateljima

Nala i Dean
 

 YouTube

Mačka Nala najpoznatija je čupavica s Balkana. Otkako ju je 2018. godine njen skrbnik Dean Nicholson pronašao u Bosni i Hercegovini, usred ničega, svijet joj se posve promijenio. Pridružila mu se na njihovim putovanjima, postali su internetske zvijezde, a on je napisao i knjigu o njihovim putovanjima.

Naravno, dvojac i dalje putuje. Pošto Nala zaista voli sjediti u košarici, promatrati cestu i udisati nove mirise, jednako kao i otkrivati nova mjesta i stjecati nove mačje i ljudske prijatelje, za nju je najbolje da je neprestano sa svojim Deanom. Taj pak nema mira i neprestano voli na svojem biciklu nekuda putovati.

O avanturama redovito obavještava svoje fanove, a sad je objavio i snimku u kojoj vidimo Nalu na trajektu. Tome prethodi ono što Dean naziva pokazivanjem lovačkih sklonosti: njegova malena prijateljica ulovila je guštera za njega i, kako on kaže, nije bila nimalo sretna kada ga je on pustio da ode svojim putem.

Do trenutka ukrcaja su se malo družili sa svojim obožavateljima, kojih očito ima u svakom kutku svijeta, a onda su polako nastavili svojim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:54