URNEBESNO

Jedan posjetitelj zagrebačke veterinarske ambulante ima genijalnu reakciju na odlazak liječniku

Svi oni koji godinama svoje ljubimce vode na preglede reći će da je to odnos ljubavi ili mržnje, ali nema sredine
 Veterina Branimir

Većina pasa ne voli odlaske veterinaru i možemo ih razumjeti, jer se tako i mi osjećamo kad idemo liječniku. Istina, mi se obično ne ukopamo na ulaznim vratima, ne jaučemo ili pomokrimo sve oko sebe, ali i nama i njima je odlazak ljudima u bijelim kutama stresan.

Većina pasa imala je neko loše iskustvo, zbog čega se boji. Bilo da su im dali injekciju ili očistili analne žlijezde, svako je iskustvo neugodno, a oni to pamte.

S druge strane, postoje oni psi koji se vesele posjetama veterinarima. Skaču od sreće, cvile od uzbuđenja, guraju se prema staklenci s keksićima.

Uglavnom su psi ili u jednoj ili u drugoj skupini. Svi oni koji godinama svoje ljubimce vode u veterinarske ambulante reći će da je to odnos ljubavi ili mržnje, ali nema sredine. Odnosno, barem smo svi uvjereni da je nema, ali onda smo vidjeli dokaz da smo u krivu. Iz zagrebačke Veterine Branimir objavili su fotografiju nastalu u njihovoj čekaonici. Na njoj vidimo dva psa - jedan gleda u kameru, ali zvijezda je onaj drugi, iza. Taj se zove Crni i uspio je zaspati.

- Naš Crni pravi je anti-stres, terapijski pas - objasnili su iz ambulante.

image
Veterina Branimir
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:14