VIDEO

Kakva reakcija: Čovjek skočio u vodu, a pogledajte što je učinio njegov pas

Mnogi su se dobro nasmijali, a neke i podsjetilo na ponašanje njihovih ljubimaca na plaži
 Reddit Screenshot

Psi bi za svoje ljude, to dobro znamo, napravili sve. Prošli bi kroz vodu i vatru samo da nas spase iz opasnosti. No, čini se kako nisu svi psi takvi. Ima i onih koji baš jako žele spasiti svoje vlasnike, ali imaju izvjesnih poteškoća kad je riječ o plivanju.

Jedan takav pas snimljen je kako paničari kad mu vlasnik skoči u vodu. Vidljivo je kako želi doći k njemu i spasiti ga, ali ga ne oduševljava ideja da skoči. Zbog toga juri s mola na plažu. Taman kad čovjek pomisli kako će se odmah naglavačke baciti u vodu, pas odabire drugačiji način da dođe do vlasnika.

Valja mu priznati, na kraju, videći da se jako sporo kreće, ipak skače i pliva do svog čovjeka. No, s druge strane, ovaj se stigao četiri puta utopiti dok mu je najbolji čupavi prijatelj oklijevao pomoći.

No s druge strane, možda pas zna da ovaj uopće nije u opasnosti, nego se igra, a on u toj njihovoj zabavi ne uživa previše? Što god da bilo, snimka je mnoge dobro nasmijala, a bilo je i onih koje je podsjetila na ponašanje njihovih pasa na plaži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:58