SVIMA NAM JE TAKO

Komičarka snimila urnebesan video o tome kako zapravo izgleda šetnja sa psima...

Premda pokazuje svoje iskustvo, jasno je kako je mnogo toga iz ove snimke zajednički baš svim vlasnicima

Ilustracija

 Paul Bradbury/Caia Image/Profimedia

Kad ljudi tek nabave psa, misle da su šetnje s njima prilično idilične. Jasno je odakle im to mišljenje: s ljubimcem šećemo prirodom (gradskim parkom, ograđenim parkom za pse, nevažno). Krećemo se na svježem zraku, upoznajemo neke nove ljude, tjelesno se bolje osjećamo...

Jasno, sve to i jest tako, ali postoje male tajne šetanja sa psima koje svi s vremenom otkrijemo. Primjerice, nitko nas baš i ne upozorava da psi vole sve vrste izmeta - bilo da ga jedu ili se uvaljaju u njemu. Ne upozore nas da će se neki valjati u blatu do očiju, da će drugi piti iz lokvi, treći će ganjati sirote ježeve i vraćati se njuške pune bodlji, po nekoliko puta, sve dok konačno ne upamte lekciju. Osim toga, vrlo brzo ćemo shvatiti da nisu svi vlasnici pasa savršeni i dobro ćemo naučiti koje je bolje izbjegavati u širokom luku.

Britanska komičarka Sophie Craig snimila je video u kojem je ovjekovječila kako izgleda tipična šetnja sa psima. Premda pokazuje svoje iskustvo, jasno je kako je mnogo toga iz ove snimke zajednički baš svim vlasnicima pasa na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:09