VESELJE

Križanci labradora i staforda oduševili zagrebačku veterinarku: ‘Neodoljivi su!‘

O tome da su bili veoma živahni, ne treba ni reći, a jedan je zaključio kako je njena kosa veoma zanimljiva
 Privatni album

Iako su veterinarima svi njihovi pacijenti podjednako dragi, nikad ne mogu odoljeti štencima. Ako ih je više, onda je to još i bolje. Potvrdila nam je to veterinarka SIlva Rakočević iz zagrebačke ambulante Goldi, kojoj je vlasnik doveo nekoliko preslatkih, zanimljivih štenaca na pregled i cijepljenje.

- Bilo ih je osam na pregledu, a riječ je o križancima staforda i labradora. Neodoljivi su - rekla nam je veterinarka, ne skrivajući oduševljenje svojim simpatičnim pacijentima.

image
Privatni album

O tome da su bili veoma živahni, ne treba ni reći, a jedan je zaključio kako je njena kosa veoma zanimljiva, pa je uzeo pramen među zube. Brzo je ustanovio da se to ne jede, pa je odustao od daljnjeg istraživanja kose. No, svejedno je bilo stvari u ordinaciji koje su privukle njegovu pozornost: mirisa, zanimljivih oblika, ljudi...

- Oduševili su me, zaista. Štenci su uvijek divni, zabavni pacijenti, a kada ih odjednom dođe ovoliko, to je posebno zabavno. Dobro smo se nasmijali, mazili, podijelili su se neki keksići i puse - kaže Silva Rakočević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:58