VIDEO

Najpoznatija vjeverica na svijetu otvorila svoje poklone - nisu je svi baš oduševili

Jasno je kako vjeverice vole sasvim drugačije stvari od nas, kao i od drugih kućnih ljubimaca

Ilustracija

 Noel Hawkins// Swns/Profimedia

Najpoznatija vjeverica na svijetu, malena Palčica, dobila je poklon za Božić. Dočekao ju je ispod ukrašenog drvca i njena reakcija je bila podvojena. Premda joj je dio poklona bio uzbudljiv, drugi joj se nije svidio.

Iako na prvi pogled djeluje siromašno, njeni vlasnici su očigledno uložili priličan trud kako bi joj poklonili stvarčice koje voli i u kojima će uživati. Jasno je kako vjeverice vole sasvim drugačije stvari od nas, kao i od drugih kućnih ljubimaca, a osim toga, Palčica ima zdravstvenih problema, pa joj nisu poklanjali hranu.

Odlučili su se za uzbudljive stvari - primjerice, papirnate kuhinjske ručnike. Oni koji nemaju ovako blizak kontakt s nekom vjevericom, koja živi u njihovom domu, nikada ne bi ni pomislili da bi to mogao biti dobar poklon, no on to očigledno je. S obzirom da su dvije role, očito je kako je papirnati ručnik najbolja stvar u svemiru.

Ako se malenog glodavca pita, ona to svakako jest. Ona te ručnike, između ostalog koristi, kako bi u njih ‘zakopala‘ hranu. Smatra iz izvrsnim ‘utočištem‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:39