MAJSTORSKI

Najsmješniji sukob u svemiru: Pas je trpio da ga mačka udara šapama, a onda joj je uzvratio

Snimka je pogledana više od 52 milijuna puta i oduševila je ljude diljem svijeta.
 TikTok Screenshot

Iako vlada uopćeno mišljenje da se psi i mačke ne vole, svi oni koji za kućne ljubimce imaju te dvije vrste životinja potvrdit će da to nije istina. Mačke i psi mogu se voljeti te normalno dijeliti životni prostor. No, s obzirom na razlike, zaista ih je urnebesno promatrati dok pokušavaju komunicirati ili dok se igraju.

Snimku tog potonjeg objavila je jedna korisnica TikToka, koja je napisala kako se njeni ljubimci zaista vole te da u to ne treba biti sumnje. Na to se osjetila ponukanom jer je objavila snimku iz koje bi se moglo zaključiti nešto drugo. Barem na prvi pogled, jasno, jer je već na drugi vidljivo da je riječ o ljubavi.

Pas, naime, smireno trpi da ga mačka lupa šapom po glavi. Reklo bi se da je to dio njihove komunikacije i da je na to naviknuo. No, u nekom trenutku mu očigledno postane dosadno to nježno dodirivanje šapama po njušci (vjerujemo da je nježno, jer ne vidimo da li je mačka izbacila kandže ili ne), pa je odlučio uzvratiti. Nije mačku udario šapom po njušci, ali je jednim majstorskim potezom završio igru.

Snimka je pogledana više od 52 milijuna puta i oduševila je ljude diljem svijeta.

@maljam0187 i promise they love each other <3 no animals were harmed in the making of this video #kitty #doggo #playtime #fyp #foryou #funny #laugh #besties ♬ original sound - Mallary
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:12