URNEBESNO

Ne, nisu sve mačke spretne i elegantne. Morate vidjeti što su sve u stanju napraviti...

Snimka s najluđim mačjim postupcima pogledana je više od 1.5 milijuna puta

TikTok Screenshot

Mačke su na glasu kao iznimno vješta stvorenja. O njima se govori da se uvijek dočekaju na noge i pritom izgledaju veoma elegantno. No, vlasnici mačaka mogli bi potvrditi da to baš i nije tako. Premda uglavnom jesu elegantne i spretne, postoje situacije kada se to za njih nikako ne bi moglo reći. Čak i njihovi skrbnici priznaju da nikad nisu vidjeli niti jedno drugo stvorenje koje može tako čudno izgledati kad se uvali u nevolju.

Jedan takav video na TikToku pogledan je više od 1,5 milijuna puta. Njegova popularnost jasna je već iz prve snimke - na njoj vidimo mačku koja je toliko nespretna da se ne zna igrati s igračkom. Ugura glavu i nju, zapne, a onda zbunjeno gleda svoje ljude i druge mačke.

Potom slijede još urnebesnije snimke: mačka koja gura glavu u plastičnu čašu, na čijem joj dnu njuškica zapne, pa u panici pada s kuhinjskog elementa. Ili naš favorit, mačka koja skače na pod, što izvede bez problema, no potom se iz samo njoj poznatih razloga sruši na pod. Nimalo elegantno, posve dramatično.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:18