KAKVA IDEJA!

Neobičan način prijevoza: Pogledajte kako ovaj Zagrepčanin vozi svojeg psa

Dvojac je privukao pozornost mnogih prolaznika, no važno je napomenuti kako je vrlo važno paziti na sigurnost

Privatni album

Neki vlasnici pasa vole svoje pse povesti kada se idu voziti biciklom. Najčešće pse vidimo kako trče uz vlasnika, dok su vezani uzicom, a oni se polako voze i paze na svoje ljubimce. One manje znamo vidjeti i kako sjede u košarici na volanu, ponosno promatrajući svijet oko sebe, vjerojatno svoj položaj smatrajući nagradom.

No postoji još nekoliko načina na koji se pas može voziti. Pritom je jedino važno da našem ljubimcu način prijevoza nije neudoban i stresan. Ako mu je dobro i uživa u vožnji, onda je sasvim u redu da se tako zajedno vozimo, ali ako se boji, trebali bismo odmah prestati s tim.

Jedan pas, kojeg smo danas snimili kako se u Zagrebu vozi sa svojim vlasnikom, nije izgledao uznemireno. Istina, nalazi se na neobičnom mjestu - na leđima svojeg vlasnika. Prednjim šapama se naslonio na njegova ramena i glavu stavio pokraj njegove, tako da i on točno vidi gdje se kreću.

Dvojac je privukao pozornost mnogih prolaznika, no važno je napomenuti kako je vrlo bitna sigurnost. Sve je dobro dok je dvojac na biciklu, no u slučaju pada sve bi se moglo zakomplicirati, pa bi bilo dobro da vlasnik pripazi na sigurnost svojeg ljubimca.

image

Privatni album

image

Privatni album

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:28