VIDEO

Ovo je Harriet, pas kojem mnogi na društvenim mrežama zavide na - kosi!

U prvi mah, na početku snimke, čovjek pomisli da to netko češlja smeđokosu ženu

Ilustracija

 Ardea.com/Jean-michel Labat/Ardea/Profimedia

Mnogi su među nama nezadovoljni svojom kosom. Neki sasvim opravdano, jer im je kosa tanka i brzo se masti, no kod drugih je to samo stvar ukusa: oni s ravnom kosom žele kovrčavu i obratno, drugi bi htjeli da im je kosa gušća, treći da je rjeđa... Kako god, nitko od njih sasvim sigurno ne bi volio imati kosu kao pas niti je to ikome palo na pamet.

No, kad čovjek vidi kakvu kosu ima jedan pas, poželi i on sebi takvu. Riječ je o posebnoj vrsti dlake koja izgleda kao kosa, a u prvi mah, na početku snimke, čovjek pomisli da to netko češlja smeđokosu ženu. Tek kad joj vidimo profil shvatimo da to nije žena, nego pas, koji ima divnu, dugu, smeđu kosu.

Njeno ime je Harriet i ona, osim uobičajenih psećih radosti, ima još neke. Recimo, obožava češljanje ljudskim češljem - vjerojatno zato što je fin osjećaj na koži kad joj vlasnica tim zupcima prolazi kroz dlaku. Također, iz nekog razloga je jako sretna kada vidi kameru i sjajno pozira, tako da njenoj vlasnici uopće nije problem napraviti savršene snimke svoje ljubimice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:10