TVORUM

Ovo je najoriginalnija reklama za kalendar neke domaće udruge, morate je pročitati

Cijena mu je 12 eura, a može se naručiti na njihovoj stranici na Facebooku
 Kalendar udruge Tvorum

Mnoge udruge koje pomažu životinjama tijekom prosinca su osmislile kalendare, koje ovih dana svečano puštaju u prodaju. Na taj način promoviraju neke svoje teško udomljive njuškice, s nadom da će im netko pružiti dom. No, u moru tih udruga istaknula se jedna - ona koja pomaže tvorovima. Riječ je o udruzi Tvorum, čija se predsjednica javnosti obratila na poseban (i urnebesan način), kojeg prenosimo u cijelosti.

- Danas sam kupila jedno 100 metara pak papira u rolama, a muž mi ga je pomogel dotegliti doma. Putem po gradu smo se tukli s tim rolama, mislila sam da bude nam netko pozval policiju ili one kaj te odpeljaju u Vrapče. Kupila sam i jedno kilometar selotejpa, prošli tjedan u pošti otela pedesetak papiprića za preporučeno slanje i sve je spremno za pakiranje kaledara. Kakvih kalendara? Tvorećih, smrdljivih! Poglečte kak mi je super kolaž bratić napravil da ga mogu zreklamirati (i bratića i kalendar).

Dakle... Zajedničkim smo snagama porodili još jedan, ak me sjećanje ne vara, 13. po redu Tvorum kalendar. Sastojci: najbolji dizajn (ak to prvo ne napišem, nema više džaba), 13 stranica, fensi šmensi papir, najljepši tvorovi, tisak i spiralni uvez železnom spiralom. To su vam onak samo fizički razlozi da si ga pribavite. Sve donacije namijenjene su Tvorumu i tvoradi o kojoj brinemo i brinut ćemo dokle god gmižemo i dišemo, kak se čini

A sad malo emocionalnih ucjena: ako ste se ikad osjećali dužnim za svaki besplatni savjet vezan uz tvorove (a bome i poneku mačku povremeno) evo vam prilike da se odužite. Puno mi više znači kad netko od "dužnika" donira za kalendar nego želi potrošiti na kavu sa mnom. Ionak sam dosadna na kavama i znam pričati samo o tvorovima, čisto bacanje para i vremena.

Kako biste bili ziher da ne bute ostali bez svog dragocjenog primjerka, odgovorom na ovaj post ili porukom u inbox rezervirajte svoj primjerak, zapravo mene bi najviše veselilo da se razbećarite i uzmete više od jednog. Ako ne znate kaj pokloniti svekrvi, puncu, baki, sinu, susjedu, kumi, uvalite im kalendar, vjerujte mi

Kalendari napuštaju tiskaru ovih dana, utjerujem ih pozivima, batinama, ucjenama i neplaćanjem računa, a čim ih uglazbimo u stan, cepam pak papir, pakiram, lijepim, pišem adrese, lupam pečat i jurim na poštu poslati ih.

Naravno, moguće je i osobno preuzimanje kod nas doma. Ak smo si dobri, dobijete kavu i klopu, ak ne - birajte jel hoćete da vam ga dobacim s prozora, balkona, terase ili vrata

Na kalendaru, tradicionalno imate, osim tvorova, kućice u koje upisujete šopinge, rođendane, dogovore i sve ostalo kaj bute zaboravili ako ne zapišete, a ako smo imalo slični onda i kad zapišete.

Kalendar vas (nečlanove udruge, neudomitelje tvoradi i neautore fotaka) košta 12 eura plus poštarina za preporučeno slanje, ovisna o broju kalendara.

Brza brzina, broj je ograničen - napisala je Petra Logožar Mlinarić, predsjednica udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:48