ČUPAVAC

Pas koji je postao slavan jer liči na slavnog glumca konačno udomljen

Iako je njegov glasnogovornik dobio ponudu skloništa da mu on postane novi vlasnik, nije reagirao na molbu

Ilustracija

 Tierfotoagentur/Alamy/Alamy/Profimedia

Kako psu pronaći dom? Sklonište Collierville, smješteno u američkom Tennesseeju, ima neobične metode. Jedna od njih je napraviti kolaž psećih fotografija, uz njih staviti slike slavnog glumca Paula Rudda, a onda poslati molbu njegovom glasnogovorniku da ga on udomi.

- Otkrili smo da je jednom od naših pasa suđeno da bude s Paulom Ruddom. Zbog toga smo mu dali ime Pawl Ruff. Paul nema račun na Twitteru, ali @AntMan ima. I, iskreno, udomljavanje psa je zaista herojski čin - objavljeno je na služenom profilu grada Colliervillea.

No, sudbina je htjela drugačije. Glasnogovornik slavnog glumca nije se udostojio poslati njegov odgovor, ali je u sklonište došla žena koja je odlučila udomiti Pawla. Čim ga je ugledala pomislila je kako je to pas za nju i da ga mora odmah udomiti. Čim je postao ‘slavan‘ zabrinula se da će netko drugi doći po njega.

Na svu sreću, to se nije dogodilo, pa ga je dovela doma. Dala mu je još jedno ime, pa je ovaj mješanac australskog ovčara sad Pawl Rowdy. I, bez obzira na to što nije završio u domu slavnog glumca, on je sada najsretnije stvorenje u svemiru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:20