MALA POZERICA

Pas koji nalikuje na slavnog junaka iz crtića prava je zvijezda Instragrama

Ova dvije godine stara čupavica ima 186 tisuća pratitelja, koji su njome oduševljeni

Ilustracija

 Alexis Devine// Swns/Profimedia

Neki psi nalikuju na filmske zvijezde, a neki na likove iz crtića. I jednima i drugima to donese slavu - nekima udomljenje, ako traže dom, a drugima tisuće likeova na društvenim mrežama, ako njihovi vlasnici traže način kako zabaviti ljude i pritom zaraditi.

Ne čudi s toga da je kujica Bayley postala slavna i to samo zato što liči na psa Snoopyja. Ova dvije godine stara čupavica ima 186 tisuća pratitelja. Za to je zapravo zaslužna činjenica da nalikuje na slavnog psa iz crtića. No, ima i nešto u tome što zna zauzeti savršenu pozoru pred kamerom i što je zaista preslatka.

To je oduševilo njene brojne pratitelje, koji ponekad ne mogu vjerovati da je stvarna. Nalikuje, naime, na plišanu igračku. Te oči, pa krzno za koje s fotografija vidi da je neopisivo mekano, način na koji gleda kameru... Sve je to rezultiralo velikim brojem sljedbenika.

Zanimljivo je kako je njena pasmina mini sheepadoodle, a slavni pas iz crtića kojem nalikuje je zapravo - beagle. Možda ne nalikuje toj pasmini, ali zapravo je karakterno upravo to.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:34