ONA TO ZASLUŽUJE

Patka kao kućna ljubimica: Munchkin je zvijezda Instagrama, nosi oprsnicu i jede samo poseban led

Ponaša se kao bilo koji drugi kućni ljubimac i sa svojom vlasnicom ima veoma poseban odnos

Ilustracija

 Brandy Mcknight/Panthermedia/Profimedia/Brandy Mcknight/Panthermedia/Profimedia

Patka Munchkin zaista je sretno stvorenje. Njena vlasnica daje sve od sebe da svojoj ljubimici ugodi i da se ona dobro osjeća. Pošto Munchkin voli led iz jednog određenog lanca brze prehrane, ona je uvijek vodi sa sobom kad tamo ide, da patka dobije čašu leda. Onaj kojeg imaju doma, u svojem frižideru, jednostavno joj nije dovoljno dobar.

Pošto voli vodu, redovito je vodi do obližnjeg parka, gdje uživa u malom vodopadu. Patka ima oprsnicu koja je napravljena posebno za nju, tako da uvijek hoda uz svoju vlasnicu. Kad su u divljini, gdje za nju nema opasnosti, onda je vlasnica Krissy pusti s uzice i Munchkin je slobodna.

Rade njih dvije svašta: voze se u kajaku, gledaju snimke na računalu i provode dane baš kao i svi ostali ljubimci sa svojim vlasnicima. Krissy ima još nekoliko patki o kojima brine, no s Munchkin ima zaista poseban odnos i njih dvije su veoma bliske. Snimke objavljuje na profilu na Instagramu, gdje možemo vidjeti i njene druge ljubimce, a kojeg prati više od 300 tisuća ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 22:01