PRIRODNO

Pet secret prvi je domaći brend kozmetike za pse, koji nudi sve što je psima potrebno

U ponudi su šamponi, regeneratori, sapuni, sprejevi za zaštitu dlake i raščešljavanje, njegu šapica...
 Bruno Konjevic/Cropix

Šamponi, regeneratori, sapuni, sprejevi za zaštitu dlake i raščešljavanje, njegu šapica... Samo su neki od proizvoda koji nastaju u pogonu Pet Secreta, prvog domaćeg brenda kozmetika za njegu dlake i kože kućnih ljubimaca. S radom su počeli početkom prošle godine, no tome su prethodile tri godine istraživanja. Tragali su za receptima koji će spojiti prirodne sastojke ali i sva nova saznanja o njezi kože. To im je od početka bila misao vodilja, kaže direktor Dario Čičin-Karlov, po struci veterinar.

- Smilje, naranča, čajevac i limunska trava samo su neki od blagotvornih sastojaka koji imaju antibakterijsko i protuupalno djelovanje, a nalaze se u proizvodima Aromatherapy linije. Druga linija proizvoda temelji se na procijanidima koji su snažni antioksidansi i neutralizatori slobodnih radikala i u visokoj koncentraciji nalaze se u sjemenkama švicarske sorte grožđa Pinot Noir - pojašnjava Čičin-Karlov i dodaje kako, osim te dvije linije, imaju i White pearl šampon za bijelu dlaku.

image
Bruno Konjevic/Cropix

Aromatherapy balzam za njegu i zaštitu šapica košta 55 kuna, Aromatherapy sapun za pranje i njegu šapica košta 34 kune a Sprej za njegu dlake i lakše raščešljavanje 144 kune... Zanimljivo je kako su ambalaže za sve njihove proizvode izrađene u bojama vidnog spektra psa te su kao takve jedinstvene na tržištu. Može ih se pronaći u više od 200 trgovina diljem naše zemlje, ali i u inozemstvu.

- Na tržištu regije nema proizvođača i proizvoda koji pružaju kompletnu njegu i zaštitu dlake i kože svih pasmina, svih dobnih skupina s inovativnim komponentama koje se nalaze u svakom od Pet Secret proizvoda. Korištenjem hladno tiještenih biljnih ulja i kemotipiziranih eteričnih ulja u jednoj te procijanida u drugoj liniji, nastojimo ponuditi inovativne proizvode koji spajaju ono najbolje od znanosti i prirode, a sve u cilju pružanja vrhunskih proizvoda za potpunu njegu četveronožnih ljubimaca. I potpunu sreću njihovih dvonožnih vlasnika - zaključuje Dario Čičin-Karlov

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:13