U AKCIJI

Rovinjski vatrogasci spašavali mačku: ‘Nije ih omelo ni jako jugo, bravo dečki!‘

Oduševilo je to mnoge koji su snimku vidjeli na društvenim mrežama
 Facebook screenshot

Vatrogasci su uvijek tu za sve u nevolji. Poznata je to činjenica, ne svejedno ljubitelji životinja uvijek budu oduševljeni kad vide kako pomažu raznim četveronošcima. Nema za njih nedostupnih mjesta. Pas je pao u šaht? Spuštaju se. Mačka se popela na drvo i ne može se spustiti? Eto njih gore.

Potonja situacija dogodila se u Rovinju. Kako su objavili iz udruge SOS Šape Rovinj, oni su u subotu navečer dobili dojavu da je mačka već dva ili tri dana na vrhu stabla. Mijaukala je, ali se nije mogla sama spustiti. Oni su odmah po dojavi nazvali vatrogasce i JVP Rovinj - Rovigno, koji su otišli na teren.

- U subotu navečer nisu je uspjeli spustiti sa stabla, ali ih zato sutradan nije spriječilo ni olujno jugo, koje je puhalo - objavili su iz udruge.

Na snimci koju su objavili čuje se kako mačka vrlo glasno mijauče kako joj se vatrogasac približava, a zvuci postaju glasniji kako je on pokušava skinuti s grane. Nimalo uznemiren njenim mijaukanjem, vatrogasac je uzima s grane, a potom s nje miče borove grančice.

Malena čupavica tako je spašena, na oduševljenje mnogih koji su snimku vidjeli na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:37