DIRLJIVO

Sedmogodišnjak štedio novac da spasi psa po kojem su bivši vlasnici gasili cigarete

Majka ga je snimila kako psa mazi i šapće mu da je sada konačno siguran
 Screenshot TikTok

Snimka koja je postala viralna na TikToku s razlogom je izazvala oduševljenje kod mnogih: na njoj vidimo sedmogodišnjeg dječaka koji uvjerava svojeg psa da je jako voljen. Sve je još i ljepše ako znamo da je dječak štedio novac kako bi platio naknadu za udomljenje psa, kao i da je taj jadničak bio oduzet iz doma u kojem je bilo nasilja. Kako mu je tamo bilo, bolje je ne razmišljati, no činjenica je kako na tijelu ima ožiljke od gašenja cigareta. To je, očigledno, bila zabava njegovim prvim vlasnicima.

Dječak na snimci mazi psa po glavi i kaže mu kako zna da njegov prošli vlasnik nije bio jako dobar, ali da ga oni sada jako vole.

- Stvarno te jako volimo i učinit ćemo sve da budeš siguran - šapće dječak psu, a on maše repom.

Maleni je jako htio psa, pa mu je mama rekla da uštedi novac. Ne puno, već 15 dolara, koliko se plaća naknada za udomljenje u američkom skloništu Companion Animal Alliance. Kad je skupio dovoljno, zajedno su otišli pronaći ljubimca. Još jednog, naime, jer već imaju dva psa, no dječak je htio jednoga koji će biti baš njegov. Obarao je Neila i to je bilo to. Ljubav među njima je bila trenutna, a Neil je prekrasnog karaktera i svoje nove ljude obožava.

Na udomljavanje je ovu obitelj potaknula brojka: svake godine u SAD-u u skloništima završi 3.1 milijun pasa, no udome se samo dva milijuna. Ostali se eutanaziraju.

@the_crazyzoo My son wanted a dog of his own and the shelter was having $15 adoptions. So off to the animal shelter we went! This sweet boy was seized from his owners because of abuse. He had cigarette burn scars on him and was afraid of loud noises. He was also the only dog in the shelter not barking. We took him out in the dog park area to get acquainted. I wanted to make sure he didn‘t have any aggression because of the abuse. He was so well behaved! My son fell in love and we brought him home! Pits get such a bad response and he‘s by far the sweetest and most cuddly one of them all! My son wanted to reassure him that he would be loved and kept safe and it melts my heart ❤️ #dogsoftiktok #dogsoftiktokviral #dogstory #pitbull #pitbullsoftiktok #pitbulllove #pitbullterrier #animalsoftiktok #petsoftiktok #petstory #rescuedog #adoptdontshop ♬ original sound - TheCrazyZoo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:36