KAKVA IDEJA!

Skloništa diljem SAD-a slave rođendan Taylor Swift: Pozvali su sve njene obožavatelje da se uključe

Nekoliko dana prije i oni su sami pokrenuli sličnu inicijativu

Taylor Swift i Benjamin Button

 Inez Van Lamsweerde And Vinoodh Matadin/Afp/Profimedia/

Danas je taj dan - najpopularnije svjetska pjevačica, Taylor Swift, slavi 34. rođendan. Tim povodom događa se nešto i u životinjskom svijetu. Iz skloništa za napuštene životinje diljem SAD-a odlučili su tim povodom zamoliti njene obožavatelje da lokalnim skloništima daruju 13 dolara. S obzirom na to da je 13 njen omiljeni broj, logično je da su ga odabrali.

Sve je započelo udruga uz Pennsylvanije, koja je pozvala svoje pratitelje da doniraju novac - ili 13 ili 22 (aludirajući na njenu pjesmu ‘22‘). Ideju za to su dobili nakon što su vidjeli njeni fotografiju na naslovnici časopisa Time, za kojeg je pozirala (između ostalog) i sa svojim mačkom. Svoju akciju nazvali su ‘Taylor Swift Challenge‘.

No, tu priča ne staje.

Nešto prije toga, njeni fanovi su počeli razmišljati o ideji da na njen rođendan udome nekog psa ili mačku iz skloništa. Jasno, ne zato da proslave i ostave životinju, nego samo ako su spremni za nju. Pojavila se ideja i da svatko tko može, donira nešto, tako da preostaje vidjeti što će se diljem skloništa događati do kraja dana.

Taylor Swift je, osim velikih uspjeha na pozornici, pa posljedično i na filmskom platnu, pozitivno utjecala i na napuštene životinje. Ne samo da je dio njenih velikodušnih donacija otišao upravo skloništima, nego su imena vezana za nju postala među najpopularnijim imenima koje vlasnici pasa i mačaka daju svojim ljubimcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 01:21