TAKO TREBA!

Snalažljiv pas: Kujica koja se nije znala vratiti doma ušla u - policijsku postaju!

Zaposlenici su joj odmah dali vode i sprijateljili se s njom, a odlučili su joj i pomoći

Pas ulazi u postaju

 Screenshot Facebook

Ako se izgubite, uvijek je najbolje ući u policijsku postaju. Ako vi ne znate put doma, oni će ga znati. Bila je to logika kujice Rosie koja se izgubila, a onda je ušetala u policijsku postaju.

Ova desetogodišnjakinja iz Velike Britanije otrgnula se s uzice za vrijeme šetnje parkom i pobjegla. Uplašila se vatrometa. Nedaleko od parka bila je policijska postaja Loughborough u koju je kujica ušla, legla u čekaonicu i strpljivo - čekala! Policajci su joj dali malo vode i odmah se sprijatelji s njom.

- Na svu sreću, na ogrlici je imala pločicu s brojem telefona vlasnika, pa smo ih odmah nazvali. Bili su veoma sretni što je na sigurnom. Njihov drugi pas, s kojim su bili u šetnji kad i s Rosie, nije pobjegao, tako da je sve na kraju završilo dobro - napisali su policajci uz snimku Rosie koja ulazi u čekaonicu.

Kako je znala da je bap ovo pravo mjesto na koje se može skloniti, nikada nećemo saznati, no najvažnije je da se brzo vratila svojim vlasnicima i da je ova priča na kraju ipak imala sretan kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:55