ŠAŠAVCI

Sretni psi koji se spuštaju niz tobogan najsmješniji su prizor kojeg ćete danas vidjeti!

Snimka je na društvenim mrežama pogledana nevjerojatnih 1.7 milijuna puta

Ilustracija

 Mariia Boiko/Alamy/Alamy/Profimedia

Možda kupovina tobogana za pse nije visoko na vrhu naših prioriteta, no nakon što smo pogledali video koji je oduševio Facebook (1,7 milijuna prikaza) pomislili smo kako bi to zapravo bila dobra investicija. Videći koliko pse to raduje, zaista se čini kao dobra ideja potrošiti novac na predmet koji će im donijeti toliko radosti. Sudeći po onome što vidimo na kraju, čini se kako sreću ne donosi samo ljubimcima.

Ne samo što psi uživaju u spuštanju, njih raduje i idući pas koji dolazi. Osim toga, zabavno je promatrati u kojim sve položajima klize prema dnu. Neki su, kao pravi profesionalci, okrenuti kako treba, dok su drugi više opušteni i do zemlje dokližu u zaista neobičnim pozama. No, svi se sigurno spuste, ne dođe ni do jednog ozbiljnog sudara i sve u svemu, operacija završava zaista uspješno.

Kad se svemu tome doda činjenica da se na kraju niz taj isti tobogan spusti jedno posve drugačije biće, sve biva još urnebesnije smiješno i zaista je jasno zbog čega se korisnica društvenih mreža ova snimka toliko svidjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 03:16