NIJE GA BRIGA

VIDEO: Drugi psi se kod veterinara tresu od straha, ovaj je totalno drugačiji

Snimku je do sada pogledalo gotovo pola milijuna ljudi, koje je ovo ponašanje oduševilo
 YouTube Doglove

Većina vlasnika pasa zna da pri odlasku kod veterinara može očekivati probleme. Neki psi se tresu, drugi pokušavaju ugristi sve koji su im blizu njuške, treći se ukopaju pred vratima ordinacije... Ima i onih koji su naučili kojim putem se ide kod veterinara, pa se ukopaju već na pola puta i pritom vlasniku dobacuju poglede od kojih oni kasnije ne mogu spavati. Što god da vlasnici probali, i koliko god keksića ponudili, rezultat se ne mijenja.

Zato je pravo osvježenje vidjeti psa koji nema problema s veterinarom, dapače, koji na stolu za pregledavanje - zaspe. Naravno, riječ je o štenetu, koje nije bilo dovoljno puta kod ljudi u bijelim kutama da bi mogli očekivati injekciju, čišćenje analki ili pak kakvo kapanje u oči, pa ga nije strah. Osim toga, štenci su takvi da zaspu bilo kad i bilo gdje. Svejedno, riječ je o divnom prizoru, pa ne čudi da je snimku pogledalo gotovo pola milijuna ljudi.

Vrlo je vjerojatno kako će se s vremenom pas promijeniti i prijeći u kategoriju onih koji veterinara očima ne mogu vidjeti, no tko zna, možda je ovaj vlasnik jedan od onih rijetkih sretnika čiji se psi ne boje veterinara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 15:45