UŽIVANCIJA

Video: Mačak na krovu svima pokazao kako se najbolje - sunčati!

Kako su napisali autori ove snimke - čini se kako Sammy ima najbolje trenutke u svih svojih devet života

Ilustracija

 Zuzana Dolezalova/Alamy/Alamy/Profimedia

Kako izgleda mačka na vrućem krovu? Više ne moramo zamišljati, jer imamo snimku, a ona je urnebesna. Mačka je, naime, doslovno digla sve četiri noge u zrak i uživa.

Snimka je nastala u Australiji, a na njoj vidimo mačka Sammyja kako se grije na krovu. Iskoristio je valoviti krov na najbolji mogući način, pa je pronašao savršen položaj za odmor. To što ga je vlasnica tamo zatekla nije ga baš uznemirilo - iako ga je pozvala, nije se ni maknuo, nije čak ni otvorio oči. Samo se prebacio na bok i nastavio spavati. Tipično je to ponašanje za mačke, naravno, ali je prilično smiješno kada se tako ponaša mačka na krovu, čija bi slika trebala biti ilustracija za riječ - sunčanje.

Ili, kako su napisali autori ove snimke - čini se kako Sammy ima najbolje trenutke u svih svojih devet života. Ne znamo kakvi su mu ostali, istina, ali je sasvim sigurno da mu je u ovom životu i u ovom trenutku koji je zabilježen - zapravo prilično dobro. Istina, kakav zalogajčić ne bi škodio, ali i ovako je sve prilično u redu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:34